ARDAHAN / POSOF - Posof Aşık Sabit Müdami Anadolu İmam Hatip Lisesi

Evin Okula Yakınlaşması Projesi ve Değişen Anne Baba Rolleri

Okulumuz da   Evin Okula Yakınlaşması Projesi ve Değişen Anne Baba Rolleri  etkinlikleri  düzenlenmiştir.Bu  etkinlik  faaliyetleri  doğrultusunda  anne  babaların  planlanan konular  çerçevcesinde  bilgilendirme  be  bilinçlendirme  faaliyetleri  yapıldı.Özellikle  çağımızın  sorunu  haline  gelmiş  olan  cep  telefonu ,bilgisayar ,madde  bağımlılığı  gibi  konularda  anne  babalar  bilinçlendirilerek  karşılaşma  ihtimalleri  çok yüksek  olan  bu  gibi  sorunlarda  ne  yapmaları  gerektiği  bilincine  vardılar.Yine  öğrencilerimizin  devamsızlık  ,ders  başarı  durumlarının artırılması, okul aile  işbirliğinin  artırılma  nedenleri  üzerinde  durularak  anne,  babanın eğitime  nasıl  katkı  yapacakları  konusunda  bilgiler  verildi.

Yayın: 26.02.2018 - Güncelleme: 26.02.2018 10:28 - Görüntülenme: 454