ARDAHAN / POSOF - Posof Aşık Sabit Müdami Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

''18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü'' münasebetiyle okulumuz tarafından ilçemiz geneline yönelik bir program düzenlendi.

Ekm

''Mevlid-i Nebi Haftası'' İlçe Kaymakamımız Sayın Emrah AKDUMAN başta olmak üzere,daire amirleri ve halkın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı, kutlamada  günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma,şiirlerin okunması,okul ilahi korosunun Türkçe,İngilizce ve Arapça olarak ilahilerini okunması,semazen gösterisi,tiyatro çalışması ve ''Peygamberimiz,İman ve İstikamet'' konulu kompozisyon yarışması sonucu dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi faaliyetleri yer aldı.

Haz

''Posof'ta ilkbahar ve Türk Kültür Tarihi'' temalı yıl sonu sergimizi gerçekleştirdik,sergide öğrencilerimiz fotoğrafçılık sanatının incelikleri doğrultusunda çektikleri fotoğrafları sergilerken,bir taraftan da,Türk kültür ve medeniyetine ait bir birinden güzel eserleri,inceleyerek  tasarım ve becerileriyle maketlerini yaptılar.

Nis

Okulumuz,ilçemiz geneli  yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programında,yaptığı jimnastik gösteriyle gönülleri bir kez daha fethederek,kutlama programına bir güzellik kattı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 102. yıl dönümü, okulumuzun ilçemiz geneline yönelik sunmuş olduğu programla anıldı,programa Ardahan Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Burak ESKİ,İlçe Garnizon Komutanı Sayın Piyade Üst Teğmen  Mustafa ŞAHİN ve Posof İlçe Belediye Başkanı Sayın Cahid ULGAR başta olmak üzere ilçe daire amirleri,vatandaşlar ve öğrenciler katıldı,saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından,günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapıldı,sinevizyon gösterisi izletildi,öğrencilerimizin ustalıkla sergilediği 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul sürecini anlatan tiyatro çalışması izleyiciler tarafından beğenildi,okulumuz genelinde İstiklal Marşı'nı ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin sahnede hep birlikte İstiklal Marşı'nı okumaları,''Bayrak'' şiirini öğrencimizin güzel bir şekilde okuması ve ödül töreniyle program sona erdi.

May

Okulumuz öğretmen ve yöneticilerine yönelik Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında sunum yapıldı. Resmi internet sitelerinden edinilen bilgiler etrafında konuşmalar yapıldı. Dikkat edilmesi gereken konular üzerinde duruldu.